Műanyag nyílászárók, nagyker áron.

Telefonszám:

(+36) 30 411 7907

Elérhetőek vagyunk:

Hét - Szo: 7.00 - 20:00

E-mail cím:

info@plastwin.hu

Műanyag ablakokat, bejárati ajtókat gyártunk,
egyedi méretekben is, gyors határidőkkel nagyker áron

Plastwin

Számtalan nyílászáró beépítő cég, gyártó és forgalamazó közül választhatsz. Mindegyiknél van akció, mindegyik a legjobbnak mondja magát. Mikor belevágtunk, sokat gondolkoztunk mik azok a szempontok amikkel többek lehetünk, amik miatt mi fogjuk sikeresen megoldani a Te problémádat is.

Tudásunk és nyílászáróink minősége amire a legbüszkébbek vagyunk. Tapasztalatot szereztünk több mint 15 évnyi generál kivitelezésben. Számtalan családi ház kivitelezést sikeresen végig vittünk, az építkezések alatt pedig mindig tiszta elképzelésünk volt arról, hogyan és milyen minőséget várunk el egy nyílászárótól és a forgalmazójától. Sok problémával is szembesültünk ez idő alatt. Megalapítva saját nyílászáró forgalmazó cégünket, ezekkel a tapasztalatokkal és elvárásokkal sikeresen befejezett projekteket és elégedett ügyfeleket hagyunk magunk mögött. Így jutunk előre.

Építkezés, felújítás során biztosan számíthatsz arra, hogy pontosan mérjük fel igényeidet. Bármi észrevételünk van, nem tartjuk magunkban, mert tudjuk, hogy nem csak ablakért vagy ajtóért jössz hozzánk. Hanem a tudásért, amivel megoldjuk a problémádat.

Nyílászáróink Európa egyik leginnovatívabb gyárában készülnek. Folyamatos fejlesztéseik és a minőségi anyagok, a több évnyi közös munka meggyőzött minket, hogy csak az általuk gyártott termékekkel dolgozzunk.

Fontos szempont volt a gyorsaság is, kivitelezői tapasztalattal tudjuk egyszerre hány szakipar, hány ember várhat arra, hogy időben le legyenek szállítva a nyílászárók. Sok konkurens cég, gyártó több hetes vállalási időket ad meg, amivel elég nehéz tervezni, számolni és így nem egyszer láttunk már olyat is, hogy a nyílászárók értékét megközelítette a gyártási időből származó plusz költség. Ezt elfogadhatatlannak tartjuk. Nálunk a gyártás szinte azonnal kezdődik, ahogy befut a megrendelés. Élen járunk gyorsaságban és mindig segítünk azzal, hogy pontosan tudd mikor mi fog történni. Így minden információ birtokában tudsz tervezni és nem kerül többe a nyílászáró, mint a tényleges értéke.

Cégadatok

Cégnév
Pro Carpenter Kft.
Székhely
2363 Felsőpakony, Dózsa György u. 11.
Adószám
14422496-2-13